Tinerii bisericii sunt organizați în grupe mici în care se aplică viziunea bisericii, ca fiecare tânăr credincios "să trăiască o viață de ÎNCHINARE, având COMUNIUNE cu Dumnezeu și cu ceilalți, întărit și călăuzit prin CUVÂNT, implicat în SLUJIREA semenilor și gata oricând să proclame EVANGHELIA."


Un grup mic de slujire este format din aproximativ 12 persoane care urmăresc să se întâlnească săptămânal pentru rugăciunie, împărtășire și slujire practică. Câteva din domeniile de slujire sunt enumerate și descrise mai jos. Dacă vrei să te implici într-o anumită slujire, dă-ne de știre completând formularul de la sfârșit.

 • Închinare

  Echipa de închinare există pentru a stimula și motiva închinarea în întâlnirile comunității. Credem că răspunsul nostru la cine este și ce face Dumnezeu trebuie să urmeze modelul și formele arătate de El în Cuvânt. 

  Așadar, cu Biblia deschisă, gândim creativ cum putem să motivăm credincioșii la o închinare plăcută Lui Dumnezeu, echilibrând muzica, rugăciunea, Cuvântul și mărturia.

  Obiectivul final: glorificarea lui Dumnezeu, urmându-L pe Hristos sub călăuzirea Duhului Sfant - Sfânta Treime slăvită în viața fiecărui credincios și în mijlocul adunării.

 • misiune drăgăneasca

  Echipa de misiune Drăgăneasca este un răspuns la SOS-ul transmis de către o biserică aflată la 30 km de București. Membrii echipei își propun să fie împreună lucrători cu Dumnezeu (1 Corinteni 3:9a) prin:

  - întărirea spirituală a credincioșilor și motivarea la sfințire

  - familiarizarea copiilor cu Evanghelia

  - proclamarea lui Hristos și ucenicizarea celor ce doresc să-L cunoască.

 • misiune nedelea

  Grupa de misiune Nedelea își propune să sprijine constant biserica din localitatea Nedelea în procesul de revigorare și creștere spirituală. Membrii echipei urmăresc ca implicarea lor să aibă impact în maturizarea membrilor bisericii și în special a tinerilor și adolescenților, prin:

  - o viață trăită sub îndrumarea Duhului Sfânt

  - o închinare autentică

  - o slujire devotată

  ...toate acestea prin credința în Cel care are puterea supremă de schimbare!


 • organizare & media

  Echipa de Organizare & Media coordonează și comunică activitățile și evenimentele bisericii Izbânda (întâlniri, excursii, tabere) și administrează dotările materiale și virtuale ale bisericii (biblioteca, audio/video, site). Chiar dacă slujirea este tehnică și solicitantă, scopul este ca în toate Hristos să fie proslăvit!

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni... Voi slujiți Domnului Hristos. Coloseni 3:23-24.

 • sociAL

  Echipa de social există pentru:

  - a vizita persoanele care nu mai pot participa la întâlnirile bisericii

  - a ajuta persoanele și familiile în nevoie, atât spiritual (prin Cuvânt, cântare și încurajare) cât și practic (prin alimente, medicamente, treburi gospodărești etc.)

  Și slujirea aceasta necesită timp, sacrificiu și perseverență, dar credem că Isus Hristos e vrednic de jertfa și mărturia aleșilor Lui!

Pe lângă cele descrise mai sus, există și alte slujiri cu întâlniri periodice: Școala Duminicală, corul Izbânda, grupele de familiști, grupele de rugăciune...


Acum, că știi despre slujirile existente, dacă intenționezi să te implici...