Tinerii bisericii sunt organizați în grupe mici în care se aplică viziunea bisericii, ca fiecare tânăr credincios "să trăiască o viață de ÎNCHINARE, având COMUNIUNE cu Dumnezeu și cu ceilalți, întărit și călăuzit prin CUVÂNT, implicat în SLUJIREA semenilor și gata oricând să proclame EVANGHELIA."


Un grup mic de slujire este format din persoane care urmăresc să se întâlnească săptămânal pentru rugăciunie, împărtășire și slujire practică. Câteva din domeniile de slujire sunt enumerate în ordine alfabetică și descrise mai jos. Dacă vrei să te implici într-o anumită slujire, dă-ne de știre completând formularul de la sfârșit.

 • Echipa de închinare există pentru a stimula și motiva închinarea în întâlnirile comunității. Credem că răspunsul nostru la cine este și ce face Dumnezeu trebuie să urmeze modelul și formele arătate de El în Cuvânt. 

  Așadar, cu Biblia deschisă, gândim creativ cum putem să motivăm credincioșii la o închinare plăcută Lui Dumnezeu, echilibrând muzica, rugăciunea, Cuvântul și mărturia.

  Obiectivul final: glorificarea lui Dumnezeu, urmându-L pe Hristos sub călăuzirea Duhului Sfant - Sfânta Treime slăvită în viața fiecărui credincios și în mijlocul adunării.

 • Obiectivul slujirii este de a susține comunitatea bisericii CDE din Băleni (DB), și a ajuta la dezvoltarea și motivarea acesteia. Concret, slujirea include mijlocirea consecventă în rugăciune, participarea activă la slujbele bisericii prin închinare, laudă, predicarea Cuvântului, lecții biblice cu cei mici, vizite la bătrâni/bolnavi și alte nevoi ale bisericii - fiind în continuă căutare și deschidere pentru noi oportunități și lucrări care sunt de folos în scopul propus.

 • Echipa de misiune Drăgăneasca este un răspuns la SOS-ul transmis de către o biserică aflată la 30 km de București. Membrii echipei își propun să fie împreună lucrători cu Dumnezeu (1 Corinteni 3:9a) prin:

  - întărirea spirituală a credincioșilor și motivarea la sfințire

  - familiarizarea copiilor cu Evanghelia

  - proclamarea lui Hristos și ucenicizarea celor ce doresc să-L cunoască.

 • Echipa de misiune Teleorman s-a format din dorința de a fi un sprijin și a motiva bisericile din județul Teleorman. Echipa își propune ca prin implicarea lor bisericile să fie revigorate și să aibă un mai mare impact pe plan local. Slujirea echipei constă în: timp de laudă și închinare, îndemn la rugăciune, predicare, evenimente evanghelistice, misiuni medicale, concerte creștine. Toate acestea cu scopul “ca totdeauna, Hristos să fie proslăvit cu îndrăzneală…”(Filipeni 1:20a) - și cât mai mulți oameni să se întoarcă la Hristos. 

 • Echipa de misiune transculturală există pentru a sprijini lucrarea de misiune pentru ca Evanghelia sa fie vestita pe întregul pământ. Membrii echipei își propun sa fie o mărturie și sa slujească prin:

  - rugăciune pentru misionari

  - lucrarea cu oamenii din Orientul Mijlociu care locuiesc în București

  - organizarea cursului Kairos

 • Slujirea echipei constă în organizarea și coordonarea activităților și evenimentelor bisericii Izbânda (mai ales întâlniri comune, excursii, tabere). Chiar dacă slujirea este solicitantă, scopul este ca în toate Hristos să fie proslăvit!

  Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni... Voi slujiți Domnului Hristos. Coloseni 3:23-24.

 • Echipa de social există pentru:

  - a vizita persoanele care nu mai pot participa la întâlnirile bisericii

  - a ajuta persoanele și familiile în nevoie, atât spiritual (prin Cuvânt, cântare și încurajare) cât și practic (prin alimente, medicamente, treburi gospodărești etc.)

  Și slujirea aceasta necesită timp, sacrificiu și perseverență, dar credem că Isus Hristos e vrednic de jertfa și mărturia aleșilor Lui!

 • Grupa de Social-media preia Cuvântul predicat în Biserică şi îl distribuie pe toate platformele de socializare (Facebook, Instagram, Tiktok, YouTube). Scopul este ca mesajul dragostei lui Dumnezeu să ajungă la cât mai mulți oameni. Și cum vor crede în Acela despre care n-au auzit? Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Romani 10:14b

Pe lângă cele descrise mai sus, există și alte slujiri cu întâlniri periodice: trei grupe de Școală Duminicală, corul Izbânda, grupele de familiști...


Acum, că știi despre slujirile existente, dacă intenționezi să te implici...